HEJDÅ BLOGG.SE!

Nej, jag trivs inte här på blogg.se så jag flyttar tillbaka til devote.se!
Så, vi ses på devote!
silverflickan
silverflickan
silverflickan

GODMORGON!

Nu sitter jag och funderar lite över om jag ska försöka fixa lite med bloggen. En bakgrund och en header kanske? Ja, jag får se vad det blir.
Förresten så ligger snön frtfarande kvar på marken. Då är det bara att hoppas att den ligger kvar tills julafton!
Dessutom mår jag bättre nu, men har fortfarande ont i magen. I helgen blir det nog att handla lite julklappar kanske. Måste också handla lite nya räningskläder tillmig själv. Har bara en träningströja och ett par shorts, så då blir det lite kris.

Tiden lider mot midnatt.

Innan jag kollade på Idol var jag ute och fotade lite. Dock är min kamera inte den bästa direkt så bilderna blir inte direkt som jag vill ha dom. Men dom får duga! Förresten så hittade jag min gamla stickade mössa från förra året som jag satte på huvudet. Riktigt mysig är den!
Förresten så vann ju Kevin! Jag skulle kunna se mig själv stå bland alla andra skrikande tonårstjejer med kameramobieln i högsta hugg och skrika: Kevin, jag älskar dig! över hela Globen. Tyckte ni att det var bra eller dåligt att Kevin vann?


Inga bilder får kopieras utan tillstånd.

En ny blogg, en ny början.

Godagens!
Har bytt blogg nu, bestämde mig för att pröva blogg.se ett tag. Så det är härifrån jag kommer blogga i fortsättningen. Idag är ju jag som sagt sjuk. Ont i magen, huvudvärk och feber är inte bra det. Så ingen friluftsdag för mig inte! Så hela dagen har jag varit hemma och haft tråkigt. Jaja, hoppas inte att ni har haft det. Snart ska jag sätta mig framför teven och titta på finalen av Idol.
hejsvejs.

RSS 2.0